Retour

Retourner échanger

Terugsturen/omruilen


 1. Geef uw retourintentie door aan EVLO binnnen de 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling door een Email te sturen naar info@evlo.com of te bellen naar onze klantendienst op 03/825.20.03. Geef hierbij de reden van retournering aan (maat, schade aan het artikel, te veel geleverd, …).
 2. Wacht met terugsturen van uw bestelling op onze reactie. Wij nemen met u contact op voor het maken van een praktische regeling en bevestigen deze schriftelijk.
 3. Zorg dat het product in de originele verpakking zit, en dat deze proper en droog blijft. Zorg dat U in het bezit bent van de originele factuur. Verwijder geen labels en zorg voor een goede verpakking voor terugzending. Onder die omstandigheden neemt EVLO standaardartikelen terug.
  Behoudens wettelijke verplichtingen en uitzonderingen kunnnen volgende artikelen niet terug gestuurd worden:
  • Standaardartikelen die gebruikt of aangebroken zijn. Dit wordt bij ontvangst van de retourzending beoordeeld door EVLO BV.
  • Artikelen buiten het standaardgamma die enkel op bestelling geleverd worden (en die de leverancier niet terugneemt).
  • Gepersonaliseerden artikelen of producten op maat zoals artikelen met uw logo, vloermatten op maat, …
 4. De administratieve en eventuele transportkosten voor een terugzending zijn 25 €, zo wel bij omruiling als retour. Een terugzending vanwege een klacht op het ontvangen product (schade door transport, te veel geleverd, onjuist product, …) is gratis (ten laste van EVLO BV).
 5. Zodra wij uw pakket ontvangen hebben ontvangt U van ons een bevestiging dat uw pakket is ontvangen en krijgt U een creditnota ten bedrage van de waarde van de geretourneerde goederen. Ingeval van omruiling wordt voor de omgeruilde goederen een niewue factuur opgemaakt.